sobota, 8 lutego 2014

Chipsy z selera


Dziś słona przekąska :D. Chodź słona to znajdziecie ją w etykiecie Słodycze :)

Potrzebujemy:
  • pół selera  - wyjdzie mała miseczka
  • papryka słodka w proszku
  • czosnek granulowany
  • sól
  • oliwa
  • zioła
Przygotowanie
  • Seler szatkujemy na małe "prostokąty".
  • Przenosimy seler do miseczki skrapiamy oliwą dodajemy przyprawy i mieszamy.
  • Wykładamy na papier i kratę tak by nie zachodziły na siebie.
  • Pieczemy do mocnego zarumienienia w temperaturze 165-170 stopni przy uchylonym piekarniku.
  • Obżeramy się zdrowymi chipsami :D
  • Fajnie smakują z sosem czosnkowym ! 

1 komentarze:

spodnie boyfriend

Wyglądają przepysznie!

Zostaw po sobie ślad...